Aqua Ferskvands Akvarium

Danske akvarier – man kan besøge

Danmark er fyldt med spændende oplevelser af den slags, der kan nydes uanset alder. Her må vi fremhæve de danske akvarier, som man kan besøge på alle tider af året og sammen med alle aldre. Det er et helt perfekt udflugtsmål for hele familien med børn, forældre og bedsteforældre. Alle får en god oplevelse, på deres helt egen måde. 

Disse danske akvarier er værd at besøge

Du kan besøge både saltvandsakvarier og ferskvandsakvarier, hvor du kan se fisk og andre havdyr, der lever i henholdvis saltvand og ferskvand. Mange af de danske akvarier er kendetegnet ved, at fiskene lever akkurat i samme miljø, som hvis de levede i naturen. Det gør bare oplevelsen endnu bedre og helt naturtro. 

Top 3 over danske akvarier, man kan besøge

  • Aqua Ferskvands Akvarium og Dyrepark
  • Saltvandsakvariet og Fiskeri- og Søfartsmuseet
  • Danmarks Akvarium – Den Blå Planet

Vi har udvalgt de tre danske akvarier, som vi synes giver det bedste billede af livet i de danske farvande. Her får du indblik i alle aspekter af livet under vandoverfladen, både i søer, åer, fjorde og have. Desuden får du samtidig mulighed for en ekstra god oplevelse på din udflugt, i form af dyrepark eller museum.

Det kan du opleve i de danske akvarier

Når du og familien drager på udflugt til et et af de danske akvarier, kan det være en god ide at forberede jer godt, inden besøget. I kan tjekke akvariets hjemmeside ud, så i ikke går glip af noget spændende. På den måde er i også fri for at bruge dyrebar tid på at orientere jer om mulighederne, når i ankommer.  

Lav en tjekliste over det, i hver i sær ikke vil gå glip af. De sjældne fisk og padder eller måske et foredrag eller en anden aktivitet, der foregår i løbet af dagen. Så er i forberedte og klar til at nyde jeres planlagte udflugt i fulde drag.